HOIDOT


KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, määrämuotoinen, perinteeseen tukeutuva, käsillä tehtävä, kudoksia kunnioittava hoitomuoto. Koko keholle tehtynä hoito parantaa liikkuvuutta, rentouttaa lihaksia ja kalvorakenteita, parantaa verenkiertoa sekä kiihdyttää elimistön aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista.

Lisäksi hoidolla avataan nikamalukkoja ja hermopinteitä.

Puolihoitoon kuuluvat pakaralihasten käsittely, SI-nivelen vapautus, selkänikamien käsittely, kylkien ja lapaluiden avaaminen sekä niska- ja hartiaseudun rentoutus, olkapäiden ja käsien hoito, kaularangan nikamien käsittely, leukanivelten ja kasvojen alueen lihasten tasapainotus sekä hermopinteiden avaaminen kasvojen ja pään alueelta.

Kokovartalohoitoon kuuluvat ylävartalohoito ja jalkojen hoito, eli jalkaterien avaus ja rentouttaminen sekä sääri-, pohje- ja reisilihasten avaaminen.

Rentouttavassa kokovartalohoidossa asiakas on koko hoidon ajan makuuasennossa, eikä itse osallistu aktiivisesti hoidossa tehtäviin liikkeisiin. 

Puolihoito ja rentouttava kokovartalohoito kestävät noin 90 min. Kokovartalohoito kestää noin 120 min. 

Katso kotihoito-ohjeet hoidon jälkeen. 


KASVO- JA PÄÄHIERONTA


Kehonhoitoon kuuluva kasvo- ja päähieronta, joka tehdään kasvoilla kolmoishermojen alueella. Kehonhoidon kasvo- ja päähierontaan on lisätty intialaiseen päähierontaan kuuluvien akupunktiopisteiden käsittely.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. verenkierron paraneminen pään, kasvojen ja niskan alueella, lihasjännityksen väheneminen, mielihyvähormonien aktivoituminen sekä kokonaisvaltainen rentoutuminen.  Hoito auttaa esimerkiksi migreeniin, unettomuuteen, ahdistukseen, tavalliseen päänsärkyyn ja masennukseen. Leukaperien/-lihaksien hoidolla voidaan lievittää purenta- ja narskutteluongelmia. Hoidosta on ollut tutkitusti apua myös näön hajataiton vähenemiseen.  Käsittelyyn kuuluu myös päänahan ja kallonpohjan rentouttaminen.

Tehdään makuuasennossa. Hoidon kesto on noin 45 min. 

MUUT TUOTTEET

Hoitoihin voi ostaa myös lahjakortteja joko yhdelle tai useammalle hoitokerralle. Lahjakortti voidaan postittaa tarvittaessa. Voit ostaa käyntisi yhteydessä lisäksi valmista merisuolavettä merisuolakääreen tekoa varten sekä pieniä eriä käsityötuotteita, kuten villasukkia. Katso lisää

RaiKun hoidoissa käyneiden kesken arvotaan tuote- ja hoitopalkintoja muutaman kuukausen välein.

Saat ensimmäisellä käynnilläsi ajanvarauskortin. Saat viidennestä hoitokerrasta 10€:n ja kymmenennestä hoitokerrasta 20€:n alennuksen.
Saat ensimmäisellä käynnilläsi ajanvarauskortin. Saat viidennestä hoitokerrasta 10€:n ja kymmenennestä hoitokerrasta 20€:n alennuksen.
RaiKussa on saatavilla myös lahjakortteja, joilla voit lahjoittaa hoitoja ilman lisäkustannuksia.
RaiKussa on saatavilla myös lahjakortteja, joilla voit lahjoittaa hoitoja ilman lisäkustannuksia.